Evanescence (uitverkocht)
Toon menu
za 17 jun '17

Evanescence (uitverkocht)

+ Revolution Eve

Gothic rock fans opgelet. Vanavond staat één van de grootste bands uit het genre exclusief in 013: Evanescence! De band rond de bevallige zangeres Amy Lee brak door met debuutplaat ‘Fallen’, waarvan gigantische hits als ‘Bring Me To Life’, ‘My Immortal’, en ‘Going Under’ Evanescence wereldwijd de charts behaalden. Ook opvolger ‘The Open Door’ haalde mooie cijfers en had met ‘Call Me When Your Sober’ en ‘Lithium’ nog twee bescheiden hits op Nederlandse bodem.

Het bleef hierna lang stil. Maar in 2011 kwam er plotseling nieuw werk: het derde album ‘Evanescence’. Dat bracht de groep toen naar 013 voor een optreden dat binnen no-time uitverkocht. Dat is ook niet zo raar: het was pas het vijfde (!) optreden dat de band ooit in Nederland gaf. Dus nee, zo vaak zijn Lee en haar band in Nederland te zien. Vanavond vind ook de zevende datum in Nederland ooit in 013 plaats. En als het dan ook nog een zaterdagavond is, hoeven wij jou niet meer wakker te schudden, toch? 

Het Duitse Revolution Eve opent.

Let op: op verzoek van het management van de band wordt er aan de deur gefouilleerd en worden alle tassen gecontroleerd.  Dit kan leiden tot een lange wachtrij. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Om de doorstroom zo snel mogelijk te laten verlopen, vragen we om jullie medewerking en begrip rondom de volgende zaken:

  • Er worden geen tassen toegestaan in de zaal. Ook geen kleintjes. Probeer voor zover mogelijk om tassen (vooral grote tassen) thuis te laten of in een kluisje bij de ingang te stoppen.
  • Kom je met de auto of de trein? Probeer dan tassen of jassen zoveel mogelijk in je auto achter te laten of in de kluisjes op het station.
Was jij er bij?
+ Ben de eerste en