Primus
Toon menu
wo 14 jun '17

An evening with:

Primus

Voorverkoop start: za 14 jan '17 10:00u

Met trots kunnen we bekendmaken dat we de meest gestoorde band die ooit de Sea Of Cheese overgezeild is, naar 013 hebben kunnen halen. Met een sound die onbeschrijfbaar is (ergens tussen funk rock, experimentele metal en prog in) en dus maar “psychedelic polka” wordt genoemd door de band zelf. We hebben het natuurlijk over de legendarische band Primus! En mocht die sound al vreemd zijn; de teksten, titels, pakjes, podiumbekleding en videoclips doen daar niets voor onder.

Ook vanavond gaat er weinig zeker zijn. Komen ze met nieuw werk? Komen ze, net als de laatste keer in TivoliVredenburg, met een compleet ander project? Hoe lang gaat de show duren? We hebben geen idee. Wat we wel zeker weten: Les Claypool’s briljante basloopjes zullen te horen zijn, net als de schizofrene riffs van Larry LaLonde en natuurlijk drummer Tim Alexander die sinds 2014 weer terug is. We weten zeker dat er geen support komt, we weten zeker dat de show op z’n minst spectaculair wordt en dat de kans groot is dat de obscure hits voorbij komen; van ‘Jerry Was A Race Car Driver’ via ‘My Name Is Mud’ tot ‘Mr Krinkle’ en ‘Wyonona’s Big Brown Beaver’. Oh ja, en we weten dat er teveel puppies in het donker doodgeschoten worden. En dat moet genoeg reden zijn om vanavond in 013 te staan! 

Let op: Er wordt aan de deur gefouilleerd en worden alle tassen gecontroleerd.  Dit kan leiden tot een langere wachtrij. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Om de doorstroom zo snel mogelijk te laten verlopen, vragen we om jullie medewerking en begrip rondom de volgende zaken:

  • Er worden geen tassen toegestaan in de zaal. Probeer voor zover mogelijk om tassen (vooral grote tassen) thuis te laten of in een kluisje bij de ingang te stoppen.
  • Kom je met de auto? Probeer dan tassen of jassen zoveel mogelijk in je auto achter te laten
Was jij er bij?
+ Ben de eerste en