Megadeth
Toon menu
di 15 aug '17

Megadeth

Voorverkoop start: za 24 dec '16 09:00u

In verband met een externe boeker, zijn er bij deze show hogere service- en transactiekosten. Er is geen support bij deze show. Aanvangstijd is dus ook aanvang van Megadeth zelf.

Zijn jullie hier wel klaar voor? Megadeth brengt hun Symphony of Destruction voor de eerste keer in zes jaar naar Tilburg voor een exclusieve show! De legendarische band rondom Dave Mustaine behoorde in de jaren 80 tot  ‘The Big 4’ van de thrash metal. ‘Peace Sells… But Who’s Buying’, ‘So Far, So Good… So What!’, ‘Countdown To Extinction’ en natuurlijk ‘Rust In Peace’ zijn absolute classics in het genre. Welke thrash/speed metalfan heeft ze niet in de kast staan?

Inmiddels staat de teller op maar liefst 15 platen. Even leek de band de weg kwijt met minder geslaagd werk, maar met het in 2016 verschenen ‘Dystopia’ maken ze aan alle twijfel een eind. Dave Mustaine en consorten (mede-oprichter en bassist David Ellefson, gitarist Kiko Loureiro (Angra) en drummer Dirk Verbeuren (Soilwork)) leveren een unaniem lovend ontvangen plaat af, waar weer eens gewoon old school gethrasht wordt met een flinke politiek lading. “The threat is real!”  

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en