Fink (UITVERKOCHT)
Toon menu
vr 24 nov '17

Fink (UITVERKOCHT)

Fin Greenall is de man achter Fink. In de jaren '90 bekend als techno DJ/producer, nu als begenadigd muzikant met wonderschone indiesongs. Sinds Greenall's transformatie van elektronische muziek naar singer-songwriter heeft hij al vele veelgeprezen albums uitgebracht met album 'Hard Believer' als uitschieter. Ook boekte hij uitermate veel succes op live gebied op grote festivals als Lowlands, Pukkelpop en Rock Werchter. 

Momenteel is Fink hard bezig met nieuw materiaal dat hij vanavond zal gaan presenteren in 013. In 2015 speelde Fink nog voor een uitverkocht 013, Soundz Magazine schreef toen: "Fink behoort zonder meer tot de elite singer-songwriters en maakt muziek die je raakt, en dat kan deze man als geen ander" wij kunnen het niet beter verwoorden en kunnen niet wachten om Fink weer te verwelkomen in 013. 

Deze avond zal er geen support zijn, maar we raden je wel aan vroeg te komen want Fink zal een speciale film vertonen in de zaal genaamd 'Mixtisque' de film is gevuld met favoriete beelden uit de muziekwereld, optredens, interviews en meer! 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en