Jamin Fissa (UITVERKOCHT)
Toon menu
zo 9 apr '17

Jamin Fissa (UITVERKOCHT)

Ronnie Flex + B-Brave + Stuk TV + Buddy Vedder

Let op: Ondanks dat B-Brave binnenkort uit elkaar gaat zal het optreden op Jamin Fissa gewoon doorgaan! 

Wie zoet is krijgt lekkers!  Dat geldt zeker voor jou als je naar Jamin Fissa gaat! Deze middag kun jij je bij 013 laten onderdompelen in de beste live acts van dit moment. Kijk maar eens wat voor 'lekkers' er op de line-up staat! Yummy…

Werkelijk alles wat Ronnie Flex op dit moment aanraakt lijkt in goud te veranderen. Met hits als 'Zeg Dat Niet, 'Drank en Drugs' en 'Energie' is hij inmiddels niet meer weg te denken uit de Top 40.
De knappe boys van B-Brave werden bekend van het Nederlandse talentenjachtprogramma X-Factor en braken in 2016 definitief door met de hit 'One Night Stand'

De immens populaire YouTube-sensatie StukTV bewees een succesformule te hebben met het YT-kanaal en alsof dat niet genoeg is besloten Giel, Stefan en Thomas zich volledig te storten op muziek! Verwacht net zoveel vuurwerk als dat je gewend bent van hun vlammende YouTube video’s. Voor de duizendpoot Buddy Vedder is werkelijks niets onmogelijk! Acteren, presenteren of dansen: laat het aan Buddy over en het succes is geboren. Hij kan dan ook niet wachten om zijn talenten aan jullie te laten zien!

Tickets voor dit event zijn te koop via 013.nl, ticketmaster.nl en natuurlijk ook bij de 3 Jamin winkels in Tilburg. Alle kids jonger dan 12 dienen wel een meerderjarige begeleider mee te nemen. Voor ouders/ begeleiders is er plaats in de foyer van 013 waar koffie & thee verkrijgbaar is, maar ze mogen uiteraard ook mee feesten! 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en