Welcome to the Jungle
Toon menu
za 6 mei '17

Subquake pres.

Welcome to the Jungle

Congo Natty feat. Congo Dubs & Iron Dread + T & Sugah + Silvahfonk + BeeVee

Voorverkoop start: ma 20 feb '17 13:00u

Na Reach for the Lasers, een liquid editie, keren we op zaterdag 6 mei terug met weer een Subquake special: Welcome to the Jungle. Hiervoor hebben we een van dé grondleggers uit het genre weten te strikken: Congo Natty. De ‘Rebel MC’ was de laatste jaren slechts enkele keren in Nederland te bewonderen, maar met deze exclusieve shows zorgde hij wel steeds voor kolkende en bomvolle zalen in Melkweg (Amsterdam) en Doornroosje (Nijmegen). Deze show van Congo Natty (feat. Congo Dubs & Iron Dread) in 013 is dan ook niet te missen voor iedere drum and bass, jungle of dub liefhebber. 

T & Sugah zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de internationale drum and bass scene. In januari braken ze nog de tent af tijdens Reach for the Lasers, waarna ze het Sportpaleis voor zich wonnen tijdens Rampage 2017. Op 6 mei zullen ze hun veelzijdigheid tonen en komen ze met een speciale Jungle set. 

Silvahfonk is al jaren actief in de scene en won in 2005 twee Dutch drum and bass awards voor 'beste nieuwkomer' én 'beste DJ'. Vanaf daar heeft de Rotterdam zeker niet stilgezeten. Zo speelde hij op gerespecteerde events als Innovation in the Dam, Clash of the Titans, ADE, Stealth Bombers en Londen's Technicality. 

BeeVee. Give it Dub frontman. Hij zal de subwoofers aan het begin van de nacht opwarmen met een set vol dub en dubstep skankers.

Welcome to the Jungle

Full line-up:
Congo Natty feat Congo Dubs & Iron Dread
- T & Sugah (Special Jungle Set)
- Silvahfonk
- BeeVee
- Humble Lion SoundWas jij er bij?
+ Ben de eerste en