De Dijk
Toon menu
vr 20 okt '17

De Dijk

+ Sheewawah

Voorverkoop start: za 8 apr '17 10:00u

Al meer dan 30 jaar is de De Dijk een vaste waarde binnen de Nederlandse pop. De band ging in die jaren van hoogtepunt naar hoogtepunt. Gouden en Platina platen, hits, documentaires, De Popprijs van Nederland... De lijst is haast te lang om op te noemen!

Vorig jaar gaf de band nog een ijzersterk optreden in 013 en wij kunnen dan ook niet wachten om ze opnieuw te verwelkomen. Dit jaar bracht de band een nieuw album uit genaamd ‘Groef’ met de hit singles ‘Liefje Liefje’ en ‘Wat Een Vrouw’. In oktober komen de mannen naar 013 met dit album en wij hebben er zin in! Het is ons altijd een genoegen als ze weer naar onze zaal afreizen. 

Support is er van Proud of The South act Sheewawah. Het blues powertrio rondom singer/songwriter Jeroen Kant komt met heerlijke samenzang en aangename gitaarsolo’s. 

Let op: op de datum van deze show vinden er werkzaamheden plaats aan het spoor rond Tilburg. We raden je aan gebruik te maken van de NS reisplanner. Hou rekening met een langere reistijd van en naar Tilburg. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en