Bazzookas
Toon menu
do 21 dec '17

Bazzookas

+ Moeders Mooiste + Skippabeat

Voorverkoop start: do 15 jun '17 10:00u

Tijd voor feest, tijd om te skanken! Bazzookas zijn in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een van de grootste ska bands van Nederlandse bodem. In die vijf jaar trad het gezelschap over de hele wereld op: van Tsjechie tot Duitsland, van Australië tot natuurlijk Nederland. Buiten hun drukke tourschema bracht de band ook nog drie studioalbums en een live-dvd uit. Bijzonder feit over hun laatste album 'Ska.World': het was een dubbel album waarvan de ene cd in het Nederlands was en de andere in het Engels.
 
Tilburg is geen onbekend terrein voor Bazzookas. Afgelopen oktober braken zij nog Extase nog volledig af en dat zal vanavond niet anders zijn in onze Jupiler Stage.

Is dat Mother’s Finest in het Nederlands? Juist! Moeders Mooiste is een Nederlandstalige funkrockband gevormd op de Rockacademie in Tilburg. Deze piepjonge heren creëren een unieke mix van funk, rock, ska en Nederlandstalige teksten waardoor ze anders dan de rest zijn. Live klinkt de band als een muzikaal onderonsje tussen Doe Maar, Mother’s Finest en Red Hot Chili Peppers. 

SKIPPABEAT zorgt met 9 top muzikanten voor een allround ska show! Met hun het strakke blazers-kwartet, de heerlijk pompende bas is stil staan geen optie.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en