Noisia
Toon menu
vr 13 okt '17

Subquake pres.

Noisia

+ The Upbeats + Maduk + Teddy Killerz + BANGANAGANGBANGERS

Voorverkoop start: di 20 jun '17 13:00u

Na succesvolle specials eerder dit jaar met o.a Congo Natty, Metrik & Fox Stevenson, haalt Subquake opnieuw een grote naam naar 013: Noisia. Sinds hun debuutalbum ‘Split the Atom’ staan de Groningse drum and bass meesters aan de top van de scene en ieder jaar wordt die positie verder verstevigd. Vorig jaar werd hun tweede album 'Outer Edges' gereleased met een spectaculaire live show die onder andere Lowlands, Rampage en We Are Electric op hun grondvesten deed schudden. Komend seizoen zijn de mannen – in een select aantal venues - vooral weer achter de draaitafels te bewonderen waaronder 013. Get ready for Noisia!

De mannen van Noisia worden bijgestaan door niemand minder dan The Upbeats. Met een eigen sound vol unieke “organic” drums en hele dikke tracks ver boven de 170BPM, vormen de Nieuw-Zeelanders al jaren een stevige pilaar binnen de bassscene. Zo werkten ze eerder al samen met onder andere Noisia en Black Sun Empire, en kwamen er tracks uit op gerenommeerde labels als RAM Records en Blackout. Het meest recente werk uit 2016 en 2017 – ‘De-Evolution pt. 1, 2 & 3’ – bracht The Upbeats onder andere naar major festivals als EDC Las Vegas en Pukkelpop. In oktober onze Main slopen zou dus geen enkel probleem moeten zijn.

Maduk is de co-founder van het mega populaire Liquicity platform en sinds 2015 ook uitkomend op Hospitality Records. Hij zal voor de knalset van Noisia, de zaal al uit zijn voegen laten barsten met een rollende, euforische set waar Tilburg lang op heeft moeten wachten. 

Teddy Killerz is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste artiesten op het grote RAM Records. Het trio uit het oostblok (Rusland/Oekraine) bracht dit jaar het album 'Nightmare Street' uit en verwierf daarmee lof vanuit de hele wereld. Niet voor niets werden ze uitgeroepen tot beste internationale artiest tijdens de laatste drum and bass awards. De link met Noisia is er ook zeker: de remix van Noisia’s banger ‘Tentacles’ is er een om in te lijsten.

Tot slot is er support van de BANGANAGANGBANGERS. De maar liefst 6-koppige basscrew is de stad Tilburg al lang en breed ontgroeit en schitterde eerder al op o.a We Are Electric, Woo Hah Festival en Mysteryland. Daarnaast is er sinds 2015 de eigen avond in Amsterdam tijdens ADE, waar acts als Stööki Sound en Murdock ‘acte de presence’ gaven. Maak jezelf ready, want zo veel energie als van de BANGANAGANGBANGERS ga je nergens krijgen.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en