Weval (band)
Toon menu
za 9 dec '17

Weval (band)

Voorverkoop start: wo 28 jun '17 10:00u

'Meesters van de opbouw’, ‘Droomset’ en ‘Adembenemend’. Zomaar een greep uit de recensies van de liveshow van Weval: het getalenteerde producersduo bestaande uit Harm Collen en Merijn Scholte Albers. Na een fantastisch jaar 2015, en een nog beter 2016 (met als hoogtepunt een fantastische show op Lowlands) werd in het eerste deel van 2017 de lijn direct goed doorgetrokken. Met een sound die het best omschreven kan worden als een crossover van electronica, deephouse en pop, betoverde Weval heel Europa met hun warme deken van  analoge synthmelodieën en intense ritmes.

Niet voor niets kreeg het debuutalbum ‘Weval’ – gereleased op het prestigieuze Kompakt label – eerder dit jaar een 8 van Pitchfork. Op zaterdag 9 december komen de heren naar 013 om lichaam, geest en gestemdheid te prikkelen op een manier zoals alleen Weval dat kan: adembenemend. 

Lucky Done Gone verzorgt 9 december de muzikale klanken voor én na Weval. Van Chicago tot Detroit en van UK tot Berlin-sounds: Lucky is van vele markten thuis.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en