Logic (Uitverkocht)
Toon menu
di 24 okt '17

Puna presents:

Logic (Uitverkocht)

+ Big Lenbo + Damian Lemar Hudson

“All I do is shine!”. Met een vijftal mixtapes en miljoenen downloads, verwierf Logic (real name: Sir Robert Bryson Hall II) binnen no-time een eigen plek in de hiphopscene. Met een flinke fanbase als basis - en vooral heel veel skills - was de eerste wereldwijde tour al een feit voordat hij in 2014 tekende bij Def Jam records. Na succesvolle albums ‘Under Pressure; 2014’ en ‘The Incredible True Story; 2015’, maakte Logic de zomer van 2016 nog heter dan ie al was met zijn ‘Bobby Tarantino’ mixtape. Regelrechte bangers als ‘Wrist’ (met Pusha T) en ‘Flexicution’ onderstreepten nogmaals de skills en veelzijdigheid van de 27-jarige rapper. 

De dikste streep onder de naam Logic werd echter dit jaar gezet. Het album ‘Everybody’ bereikte al snel de nr. 1 positie in de Amerikaanse Billboard 200 chart (notabene ten kosten van Kendrick’s DAMN-album) en bleef daar geruime tijd staan. En terecht, want de manier waarop Logic op het album dealt met thema’s als depressie, angst en discriminatie is indrukwekkend. “Everybody needs some love”, maar wij zeggen: "Everybody needs some Logic". 

Big Lenbo kun je kennen van o.a de track Young Jesus (ism Logic) op het album 'The Incredible True Story'. De rapper uit Maryland bracht deze zomer zijn debuut EP 'Strange Days' uit.

De avond wordt geopend door Damian Lemar Hudson, die naast acteren, pianospelen, zingen en rappen vooral naam maakte door de track 'Black SpiderMan' op Logic's laatste album. Everybody ready? 

Let op: Deze show is uitverkocht. Geen ticket, maar wel een nodig? Dan adviseren wij je Ticketswap in de gaten te houden om woekerprijzen en oplichting te voorkomen.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en