Psycho Mind Festival
Toon menu
vr 15 sep '17

Psycho Mind Festival

Iguana Death Cult + The Glücks + 45ACIDBABIES + Anemone

Dit concert vindt plaats in Cul de Sac

Psycho Mind is een nieuw indoor festival op 15-16 september in Tilburg, waarbij fuzz, garage, surf en psychedelische rock de boventoon voeren.

Bekijk hier het tijdschema (onder voorbehoud) van beide dagen. 

"Ty Segall aan de amfetamines met Thee Oh Sees als sessiemuzikanten". De Rotterdammers van Iguana Death Cult maken psych- garagerock die op het podium resulteert in een energieke fuzz-gekte. Het debuutalbum ‘The First Stirrings Of Hideous Insect Life’ vergroot alle elementen uit die Iguana Death Cult een van de meest geruchtmakende livebands uit de windstreken maakt. Zet de riemen maar vast want stilstaan doen deze heren niet aan! 

Zij mept op de drums, hij ramt op zijn gitaar. De Vlaamse versie van Bonnie en Clyde gaat door het muzikale leven als The Glücks. Sleazy garagepunk, die door Cutting Edge werd omschreven als “rock ontdaan van alle balast, puur en onversneden.” Als dat geen understatement is. The Glücks zijn onontkoombaar, megacatchy en gewoon verschrikkelijk goed. 

45ACIDBABIES kunnen we het beste omschrijven als vier rellende pubers die je klaslokaal overnemen. Met hun lekkere garage-­‐electro-­‐punkpop hebben ze al door heel Nederland venues in de fik gezet! De band staat garant voor een dikke energieke live ervaring. 

Anemone is een splinternieuwe band rondom frontman en liedjessmid Xander van Dijck, die je wellicht nog kent van de psychedelische folkpoppers The Afterveins. Met leden van Moon Tapes, The Medics en New York Diesel is deze superfusie compleet. Anemone laat zich van meerdere kanten zien, maar is het best te beschrijven als psychedelische britpop.


____
Goedkoop naar dit event reizen? Dan raden we je aan gebruik te maken van het NS evenementenretour. Een dagkaart geldig voor twee personen op vrijdag, zaterdag of zondag vanaf 11 uur. Voor alle details klik je op onderstaande banner. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en