Machine Head
Toon menu
ma 7 mei '18

An Evening With

Machine Head

Voorverkoop start: vr 29 sep '17 10:00u

De boeking en ticketing van dit concert lopen via een externe partij. Daarom gelden bij deze show hogere service- en transactiekosten.

Let op: Op verzoek van de band worden er geen camera's toegestaan in de zaal. Dit geldt niet alleen voor professionele camera's maar ook voor kleine digitale camera's.

Machine Head is een begrip in de wereld van de harde gitaren. Liefhebbers van retestrak gespeelde metal weten al sinds de oprichting in 1991 van deze eigengereide groep uit Oakland dat ze van roestvrij metaal is gemaakt. Het iconische en verbluffende debuutalbum ‘Burn My Eyes’ uit 1994 katapuleert Flynn & co. meteen naar de eredivisie van de metal. Machine Head bivakkeert ruim twee succesvolle decennia later nog steeds aan de absolute top. Op ‘Through The Ashes Of Empires’ (2003) hervindt de band zich creatief. Ook albums als ‘The Blackening’ (2007) en ‘Bloodstone & Diamonds’ (2014)’ blijven van een bijzonder hoog niveau. Naast dit ijzersterke repertoire zal de Californische metalmachine vanavond ook nieuw materiaal spelen van hun nieuwe album 'Catharsis' dat in januari 2018 uitkomt.   

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en