WOO HAH! festival 2018
Toon menu
vr 13 jul '18

WOO HAH! festival 2018

Mick Jenkins + AJ Tracey + Belly + 3robi + SirOJ

Voorverkoop start: vr 8 dec '17 10:02u

WOO HAH! keert terug! Op vrijdag 13, zaterdag 14, en zondag 15 juli 2018 verwelkomen wij jullie op een geheel vernieuwd terrein bij Beekse Bergen Hilvarenbeek. Na de uitverkochte editie van 2017 maken wij ons klaar voor het eerste lustrum. Naast twee volle festivaldagen op zaterdag en zondag bieden wij campingbezoekers een extra avond gevuld met dj's en live acts op vrijdag.

De 26-jarige rapper/poëet MICK JENKINS staat bekend om zijn intelligente en sociaalbewuste nummers waarin hij zich uitspreekt over onderwerpen als onderdrukking en het vinden van ware liefde. Hij rapt zijn zorgvuldig geschreven teksten over soepele, jazzy beats.

AJ TRACEY is afkomstig uit de UK en brengen hun eigen variaties binnen het grime genre dat vorig jaar aan populariteit won over de hele wereld.

BELLY (aka Rebellyus) is even invloedrijk voor áls achter de schermen. Als producer en rapper maakt hij beide kanten van de scene mee en wist hij al samenwerkingen te realiseren met grote artiesten als Future en Travis Scott.

De Amsterdamse diva LATIFAH kwam twee jaar geleden de scene binnen met een imposante 101-barz sessie en groeide sindsdien uit tot één van de belangrijkste vrouwelijke rappers van Nederland. SIROJ produceerde al voor artiesten als DJ Mustard en Ty Dolla $ign, werkte veelvuldig met Yellow Claw en bracht remixes uit voor Hoodboi en Lido. Als DJ vond hij zijn eigen sound door het vervagen van de grens tussen Hiphop en House.

Op vrijdag kan je ook genieten van 3robi, Soulection (Joe Kay & The Whooligan) en Yung Felix.  

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en