Ruben Hein (uitverkocht)
Toon menu
wo 23 mei '18

013 op locatie: Paradox

Ruben Hein (uitverkocht)

+ Marle Thomson

Dit concert vindt plaats in Paradox

Pianist en zanger Ruben Hein wordt sinds het succes van EP ‘Dressed Up’ alom geroemd om zijn karakteristieke, warme stem en eigenzinnige pianospel. Dit heeft de zanger absoluut geen windeieren gelegd; hij bracht twee studio albums uit, ging op tour met Fink en er was niemand die niet viel voor zijn soulvolle pop song en charismatische performance.

Na een periode van stilte was Hein in 2017 terug met zijn EP 'Everything I Say', waarvan de titeltrack als Topsong bij NPORadio2 werd opgepikt. Maar daar blijft het gelukkig niet bij want begin februari zal het derde studioalbum ‘Groundwork Rising’ het licht zien. Een album waarvoor Ruben vertrok naar een afgelegen locatie in de bossen, met slechts een oude rode piano tot zijn beschikking. We zijn dan ook vereerd dat Ruben Hein zijn nieuwe tour langs Paradox brengt vanavond.

De support komt vanavond van de Amsterdamse singer-songwriter Marle Thomson. De zangeres produceert prachtige popliedjes waar je heerlijk bij weg kan zweven. Denk hierbij aan Emily King, Lianne La Havas, Laura Mvula en Sufjan Stevens. Was jij er bij?
+ Ben de eerste en