Bonnie Raitt
Toon menu
do 26 jul '18

Bonnie Raitt

+ special guest: Jon Cleary

Bonnie Raitt brak in 1989 door bij het grote publiek. De combinatie van blues, folk, soul en rock in haar albums ‘Nick of Time’ en ‘Luck of Draw’ zorgen ervoor dat zij wereldwijd bekend wordt als artiest. Met 10 Grammy’s in haar bezit en een plek in the Rock and Roll hall of fame in de lijst ‘100 Greatest Guitarists of all Time’ en ‘100 Greatest Singers of All Time’ is zij inmiddels een grote naam in de muziekwereld. Volgens velen wordt ze gezien als de beste vrouwelijke slidegitarist ter wereld en vanavond komt ze haar kunsten live in 013 vertonen! 

Eerste en 2de rang tickets voor deze show zijn uitverkocht. De laatste staanplaatsen op het balkon zijn nu in de verkoop! 

Let op: in verband met de Tilburgse Kermis zal er maar beperkte parkeerruimte in Tilburg centrum zijn. Wij raden bezoekers van buiten Tilburg aan met het openbaar vervoer te komen. Mocht je alsnog met de auto komen, houdt er dan rekening mee dat grote gedeeltes van het centrum afgesloten zijn. Klik hier voor alle informatie omtrent de bereikbaarheid in Tilburg tijdens de grootste kermis in de Benelux.

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en