013 logo
The Analogues (verplaatst)
The Analogues (verplaatst)

The Analogues (verplaatst)

De drie shows die The Analogues zouden spelen in 013, Rotterdam Ahoy en AFAS Live zijn verplaatst naar Schouwburg Tilburg, het Oude Luxor Theater en Koninklijk Theater Carré. De motivatie voor die beslissing: The White Album show komt beter tot zijn recht in theaters dan in popzalen.

 Bart van Poppel (musical director van The Analogues): “Na de uitverkochte theatertour van dit voorjaar bleek er nog enorm veel vraag te zijn van mensen die The White Album nog niet gezien hebben, of opnieuw willen zien. We hebben toen besloten om dit najaar een reprise tour te doen, in de theaters. Maar ook, in ons jeugdige enthousiasme, in drie grotere ‘popzalen’. Ons verjaardagsfeestje rond Sgt. Pepper in 2017 in de Ziggo Dome is nog steeds een highlight.

 We merkten al snel dat de animo voor de theaterzalen onverminderd groot bleef, maar dat de kaartverkoop voor de drie grote zalen wat trager op gang kwam. We merkten dat veel mensen The White Album liever in sfeervolle en intieme theaters zien dan in massale sportpaleizen en concerttempels.

 Het duurt nog tien weken voordat het zover is. Dat lijkt lang, maar om ervoor te zorgen dat mensen die kaarten kochten voor deze shows in vervangende theaters terecht kunnen, hebben we de knoop nu doorgehakt. Wij kijken er enorm naar uit om The White Album de komende maanden opnieuw te spelen, in 21 Nederlandse theaters, waaronder dus opnieuw Carré. Daar was begin dit jaar ook de première van The White Album dus het is mooi om de tour daar ook af te sluiten  - de vijfde keer dat we The White Album in Carré spelen.”

De mensen die al tickets hebben voor 013, Rotterdam Ahoy en AFAS Live zijn reeds geïnformeerd over de verplaatsing. Ze krijgen het volledige aankoopbedrag inclusief reserveringskosten retour en kunnen met voorrang tickets voor de verplaatste show kopen.

 

Nieuwe locatie en datum:

TILBURG

Schouwburg Tilburg, 19 november. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 17 september 2018

  • Entree
    • € 42,40
    Incl. servicekosten
  • Datum di 20 nov '18
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.