Make It Jazz Festival Tilburg
Toon menu
za 22 sep '18

Make It Jazz Festival Tilburg

Jameszoo + New Cool Collective Big Band + S'Yo Fang Octet + Audax Zaal Curated By Jeroen Van Vliet + Lilly King Trio + many more

Make It is een kersvers jong en nieuw jazzfestival. De eerste editie vindt plaats op vrijdag 21 en zaterdag 22 september 2018 op verschillende plekken in Tilburg. Make It heeft de ambitie de grote jazz namen van morgen, vandaag al te presenteren. Door jonge, getalenteerde muzikanten een prominante plek te geven probeert Make it het Noorderslag van de geïmproviseerde muziek te worden.

Zaterdag zal er een volle avond in Theaters Tilburg georganiseerd worden. De hoofdacts van het festival zullen plaatsvinden in de Schouwburg. Jameszoo zal hier zijn vooruitstrevende jazzcomposities ten gehore brengen. Ook New Cool Collective Big Band zal met een negentien koppige jazzdance collectief een dansbare mix naar de schouwburg brengen.

De grootste jazztalenten zullen te zien zijn in de Studiozaal. Hier zullen onder andere S'Yo Fang Octet, Allesandro Fongaro's Clodi en Ian Cleaver Trio ft. Jasper Blom hun kunsten vertonen. 

In de Audax-zaal zal Jeroen van Vliet als curator zijn visie op de toekomst laten zien. Onder andere Lilly King Trio, Fuensanta Méndez en het Prashant Samlal Duo zullen in deze intieme setting te zien zijn. 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en