Winne (Uitverkocht)
Toon menu
za 23 mrt '19

013 op locatie: Hall of Fame

Winne (Uitverkocht)

+ Raw Roets

Dit concert vindt plaats in Hall of Fame

Vanaf 2008 is de Rotterdamse rapper Winne een vaste speler in de Nederlandse hiphop scene. Met een sterk debuut ‘Winne Zonder Strijd’, zijn supergroep Great Minds (met Dr. Moon, Sticks en Jiggy Djé) en verpletterende optredens door het hele land, ging hij als een speer. Ondanks het succes liet het tweede album lang op zich wachten. 

"Geduld is een schone zaak; je kan daar van de grond eten." En zo is het: tien jaar na zijn debuut is de Rottterdamse rapper back in de game met zijn nieuwe album ‘Oprecht Door Zee’. Voor deze plaat heeft de rapper het afgelopen half jaar maar liefst drie keer zijn geboorteland Suriname bezocht; ‘’ik ben zo’n 20 jaar niet terug geweest en voel mezelf re-connected met het land.’’ We horen Winne op zijn album zelfs voor het eerst rappen in zijn moedertaal op de track Winti - waarvoor hij voor de clip-opname zelfs een Winti-prey ceremonie bijwoonde.

Vanavond zal de Ecktuh Echtuh-Generaal zowel nieuwe tracks van ’Oprecht Door Zee’ als bangers ‘W.I.N.N.E.’ en ‘Alles Wat Ik Wil’ spelen tijdens zijn show in Hall of Fame.

De support deze avond komt van Raw Roets, vorig jaar bracht de Rotterdamse MC het album 'Gowtu' uit. Vanavond zal hij jullie opwarmen!  

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en