Plan de Champagne (Uitverkocht)
Toon menu
ma 31 dec '18

Plan de Champagne (Uitverkocht)

Vunzige Deuntjes + Nachtcollege + RGB Disco

✯ De geest is uit de fles! Plan de Champagne 2019! ✯

Plan de Champagne is voor het derde jaar op rij dé spot om champi te drinken met je beste vrienden. Met Vunzige DeuntjesNachtcollege en RGB Silent Disco, knal je héérlijk 2019 in en switch je heel de nacht van muziekstijl naar muziekstijl. Tegen dit plan zeg je geen Chardonnay! 

♫ Vunzige Deuntjes (Main)
Overal waar Vunzige Deuntjes komt, staat de dansvloer binnen no-time in vuur en vlam. Met uitverkochte edities door heel het land plus een eigen festival, weten zij als geen andere hoe je een heerlijk Vunzig feestje moet geven. Stap in die ‘Loco-locomotief’, ‘Doe het traag’ en dans de hele nacht op de lekkerste urban, dancehall, hiphop-hits en R&B.

Line-up: 
✯ Kraantje Pappie
✯ Yung Felix
✯ Dopebwoy (live)
✯ Phalerieau
✯ HATO
✯ Sieneaux♫ Nachtcollege (Jupiler Stage)
Normaal gesproken in de Main, tijdens Plan de Champagne in 'De Juup'. Dat betekent een nóg intiemere sfeer, terwijl je gewoon weer les krijgt in de beste en lekkerste techno & house. Niet voor niets viert Nachtcollege dit jaar al weer haar zes-jarig bestaan. Quality is key. 

Line-up: 
✯ Sandrien
✯ De Sluwe Vos
✯ Ferro
✯ Mitch de Klein

♫ RGB (silent) Disco (Basement)
Wie wel eens een Silent Disco van RGB heeft meegemaakt, weet wat dat betekent: 3x feest! Drie verschillende kleuren, drie verschillende kanalen en drie verschillende muziekstijlen. Blèr mee op Guus Meeuwis, terwijl je buurman de tekst van 50Cents P.I.M.P vlekkeloos mee-rapt. En dat allemaal in een sfeervolle basement...

Line-up:
✯ kanaal 1: Gaande
✯ kanaal 2: Planet Moon
✯ kanaal 3: Spotify (be your own DJ)
Was jij er bij?
+ Ben de eerste en