Ronnie Flex & Deuxperience
Toon menu
vr 15 mrt '19

Ronnie Flex & Deuxperience

8 Tour

Locatie:
Main Stage
Datum:
vr 15 mrt '19
Zaal open:
19:00u
Aanvang:
20:00u
Genre:
hiphop
Entree:
€ 25,40

De genoemde prijs is incl. €2,90 servicekosten.

Ronnie Flex is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest prominente spelers binnen de Nederlandse hiphop-scene. Met mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, 'Blijf Bij Mij' en ‘Plek Als Dit’ bewees hij een ware hitmachine te zijn. Zijn tweede album 'Rémi', dat verscheen in 2017, werd met twee edisons gekroond en kreeg de titel 'een modern meesterwerk'. 

Sinds vorig jaar is de rapper samen met de band Deuxperience bezig met een tour terug naar zijn Caribische roots. Met succesvolle shows op Pinkpop, Lowlands en in onze eigen, uitverkochte(!), Mainstage heeft hij bewezen garant te staan voor een goed feestje. Hij zegt zelf dan ook 'Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom’. Vanavond beloofd een heet feestje vol hits en dansbare beats te worden. Ronnie & Deuxperience zijn klaar voor ronde twee!

Let oponder de 12 jaar dienen bezoekers een begeleider van 18+ bij zich te hebben. Je kan gevraagd worden om je ID te laten zien.