013 logo
Alice In Chains (UITVERKOCHT)
Alice In Chains (UITVERKOCHT)

Alice In Chains (UITVERKOCHT)

  • Black Rebel Motorcycle Club

Jullie hebben er 9 jaar op moeten wachten, maar vanavond staat de legendarische grungeband Alice in Chains in Nederland! Volgens NME is Alice In Chains zo’n band waarvan elk nieuw werk een triomf op zich is: alles sinds 2002 is immers mooi meegenomen. Wij zijn het daar grondig mee eens. Na de geweldige platen ‘Facelift’ (1990), ‘Dirt’ (1992) en ‘Alice In Chains’ (1995) leek de groep uit Seattle de laatste adem al uitgeblazen te hebben, maar daar kwam de overdosis aan heroïne en cocaïne van zanger Layne Staley in 2002 nog overheen. Dat de band alsnog een doorstart heeft gemaakt met nieuwe zanger William DuVall mag een klein wonder heten. Maar dat het zelfs nog zo’n ijzersterke platen als ‘Black Gives Way To Blue’ en (het wat ons betreft ondergewaardeerde) ‘The Devil Put Dinosaurs Here’ opleverde is al helemaal opzienbarend. In 2018 verscheen de nieuwe plaat ‘Rainier Fog’ en dat werk brengt ze vanavond voor de eerste keer sinds 2010 naar Nederland. Het is meteen de enige show in ons land.

En ze weten ook hun support wel uit te zoeken. De Amerikaanse rockband Black Rebel Motorcycle Club komt mee op tour. Deze kontenschoppende livemachine uit San Francisco bestaat in 2018 twintig jaar en behoeft dan ook geen introductie meer.  

Let op: op 28 mei is er een grote OV-staking bij de NS en het streekvervoer. Deze staking duurt 24 uur en begint dus al op 00:00. Hierdoor hebben we het hele tijdschema van Alice In Chains een half uur naar voren geschoven om meer mensen de mogelijkheid te geven om met het OV thuis te komen.  

  • Entree
    • € 46,40
    Incl. servicekosten
  • Datum ma 27 mei '19
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.