013 logo
Soul Live
Soul Live

Soul Live

Soulliefhebbers opgelet, Soul Live viert haar 10e verjaardag! De eerste editie werd op zaterdag 31 oktober 2009 in ‘s-Hertogenbosch georganiseerd. Inmiddels is het uitgegroeid tot hét soul feestje van Nederland met edities in Paradiso, Poppodium 013, Luxor Live en De Oosterpoort!

Headliner Jimi Bellmartin is altijd een van de vaste artiesten geweest bij Soul Live! De soulzanger weet van elk optreden een feestje te maken! Sinds zijn overwinning bij The Voice Senior in 2018 is het erg hard gegaan met Jimi Bellmartin. Het afgelopen jaar trad hij o.a. op in de Ziggo Dome en in de Johan Cruijff Arena samen met de toppers! Maar komende vrijdag 15 november komt hij er ouderwets weer een feestje van maken bij Soul Live! 

Naast Jimi Bellmartin is ook The Louis Windzak Soulband van de partij. Louis Wind zak staat bekend als de 'Nederlands/Surinaamse Otis Redding', want zijn stemgeluid komt griezelig dicht in de buurt van de stem van de in 1967 tragisch verongelukte Amerikaanse soulzanger. Het handelsmerk van zijn 8-koppige Soulband is 'onversneden soul zonder franje'. Belangrijker nog is de totale passie voor de muziek waarmee de band het publiek elk live-optreden met zich meetrekt in een dampende en swingende 'soul-experience'.

Line up

Jimi Bellmartin
The Louis Windzak Soul Band
Somethin’ Fresh

DJs

Fullscale
Jano & Zellavie   • Entree
  • Datum vr 15 nov '19
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
  • Einde
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.