013 logo
Guus Meeuwis - Club Zoveel
Guus Meeuwis - Club Zoveel

Guus Meeuwis - Club Zoveel

Precies vijfentwintig jaar nadat Nederland kennis maakte met Guus Meeuwis, komt de zanger met een nieuw studioalbum: Deel Zoveel. Het album verschijnt 31 juli. Een dag later opent Guus Meeuwis tevens de deuren van Club Zoveel: zijn exclusieve pop-up club in de grote zaal van poptempel 013 in Tilburg.

De titel verwijst niet alleen naar de zoveelste plaat die de zanger uitbrengt, maar vooral naar zijn verlangen om nieuwe muziek te blijven maken en te delen. En het delen van nieuwe muziek is precies wat hij gaat doen in zijn eigen club. Onder het mom ‘Deel Zoveel, Speel Zoveel’ brengt hij, live met band, zijn nieuwe album ten gehore. Net zolang tot iedereen, die zich heeft ingeschreven voor een kaartje, is geweest. Op 1 augustus trapt Guus dit avontuur af. Wanneer het avontuur weer eindigt: dat bepalen zijn fans!

Uiteraard volgt Club Zoveel alle maatregelen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend en zal, indien dat nodig is, het beleid aangepast worden aan de nieuwe maatregelen. Door de versoepeling, die vanaf 1 juli geldt, mag Club Zoveel gelukkig meer dan 100 personen ontvangen, maar de setting zal, mede door het beperkte aantal gasten, intiemer zijn dan ooit. De zaal, ingedeeld in setjes van 2 stoelen met een tafeltje, vormt een uniek decor voor een exclusief concert van Guus. Naast de muziek van zijn nieuwe album zullen natuurlijk ook zijn bekende hits niet ontbreken.

Kaartverkoop gaat op basis van inschrijving via de Club Zoveel Website

  • Entree
    • € 55,-
    Incl. servicekosten
  • Datum wo 26 aug '20
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.