Andrew W.K. - Very Special Solo Show
Toon menu
zo 27 jul '14

Andrew W.K. - Very Special Solo Show

Voorverkoop start: vr 28 feb '14 10:00u

Let op: in verband met de Tilburgse Kermis zal het erg druk zijn in Tilburg. Wij adviseren al onze bezoekers om met het openbaar vervoer naar 013 te komen. Kom je toch met de auto? Kijk dan eerst even op de site van de Tilburgse Kermis.

The Party God himself komt naar 013! Andrew W.K. trekt stad en land door met keyboard, drumcomputer en microfoon voor een aantal speciale en intieme solo shows. Hij werd in 2001 bekend met zijn debuutalbum ‘I Get Wet’, mede door de iconische bebloede coverfoto. Zijn uiterst energieke (hard)rock belande niet alleen in de Billboard charts op #1, ook werd zijn muziek veel gebruikt in films als Old School, American Pie en Jackass: The Movie

Live optredens gingen er niet bepaald zachtzinnig aan toe, waarbij Andrew zelfs een keer zijn voet brak maar vanuit de ambulance nog handtekeningen uitdeelde om zijn fans niet teleur te stellen. Met nummers als ‘Party All Goddamn Night’, ‘It’s Time To Party’ en ‘Party TiIl You Puke’ mag de boodschap duidelijk zijn. 

Zelf zegt hij over de tour; "I'm truly excited and terrified of what will happen at these shows. I've selected very hot and tight venues we might not normally play, because this tour is designed for maximum chaos, so we can all be in close proximity to the party abyss!”. Een geval van bij zijn, meemaken en vuisten in de lucht. Party hard! 

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en