MainStreet
Toon menu
zo 22 jun '14

MainStreet

Voorverkoop start: za 8 mrt '14 10:00u

ACTIE: alle fans die naar deze show in 013 komen, krijgen een exclusieve nergens anders te verkrijgen Mainstreet-deurposter waar je ook jouw selfie en concertfoto's op kan plakken. En nog gratis ook! Zorg dus dat je je (e-)ticket bewaard als je binnen bent.

Mainiacs, stop the time! De beste boyband van Nederland keert terug naar 013. In 2012 waren ze daar opeens, MainStreet, vier jongens die met hun deelname aan het Junior songfestival zo’n goede click hadden dat ze besloten een heuse boyband te beginnen. Inmiddels zijn we twee jaar verder en hebben de jongens een reputatie opgebouwd waar menig leeftijdsgenoot moeilijk aan kan tippen. Uitverkochte shows door het hele land, meer dan 50.000 volgers op hun Twitter, een contract bij Universal en een debuutalbum in de vorm van ‘Breaking The Rules’. Met #TheMaintour2014 keert MainStreet op zondag 22 juni terug naar 013. Na hun twee uitverkochte shows in 2013 zijn de jongens klaar om wederom jullie harten te veroveren met hun nieuwste hits.

Let op, voor deze show zijn verschillende tickets beschikbaar: Vak 1: Plaatsen vooraan (op de vloer) in de zaal: €37,50 (excl. servicekosten) Vak 2: Plaatsen achterin (op de trappen) in de zaal: €32,50 (excl. servicekosten) Balkon: Tickets voor toegang tot het balkon: €27,50 (excl. servicekosten). 

VIP tickets zijn uitverkocht (Met deze tickets mag je als eerste naar binnen en heb je tevens een meet en greet met de band en de mogelijkheid een foto te maken.)

Zij waren erbij
+ Was jij er ook bij?