013 logo
Classic Hits In Concert
Classic Hits In Concert

Classic Hits In Concert

Let op: De 013 Boxoffice is gesloten van maandag 1 januari tot en met vrijdag 12 januari 2024 vanwege renovatiewerkzaamheden. Tijdens deze periode is het niet mogelijk om tickets aan de kassa te kopen; ze zijn uitsluitend online verkrijgbaar. Op de avond van het evenement kunnen tickets nog steeds worden aangeschaft bij de hoofdingang via een QR-code. Voor eventuele vragen zijn we telefonisch en via e-mail bereikbaar.


December betekent: TOP2000! Een jaarlijks hoogtepunt waar menig muziekliefhebber naar toe leeft. Classic Hits In Concert* is hét live spektakel dat een extra dimensie toevoegt aan het 'feest der herkenning' op de radio.

Maar liefst 24 muzikanten brengen een avondvullende show in steeds wisselende samenstelling. De show neemt je mee naar de ultieme meezingers, maar ook naar de onverwachte hoekjes van de TOP2000. De hele avond in het teken van de pop, rock en soul klassiekers. De band speelt ook net de nummers die je niet zo snel live zult horen. Herkenning en verrassing dus, maar altijd een verhaal. Evergreens, funkstampers, iconische gitaarsolo’s en de verborgen juweeltjes wisselen elkaar in hoog tempo af. Een hommage aan de pioniers die al jaren ‘overleven’ in de TOP2000, met de ambitie om de originelen zo dicht mogelijk te benaderen.

De setlijst is altijd een verrassing. Dat is één van de krachten van het concept: je weet nooit wat het volgende nummer weer zal brengen. Het kan variëren van ABBA tot Led Zeppelin, Prince tot Pearl Jam, Fleetwood Mac tot Foo Fighters, Bowie tot Beatles of Aretha Franklin tot Tina Turner.

Classic Hits In Concert is een avondvullende, bonte show met veel dynamiek, niet in de laatste plaats door de zeven zangers en zangeressen - ieder een eigen (stem) geluid - die elkaar afwisselen. De vocalisten worden aangevuld met een geroutineerde groep topmuzikanten en mooie visuals die gezamenlijk toewerken naar een grande finale.

Met o.a. leden van; Wild Romance, The Gathering, Matthews Southern Comfort, Jack Poels (solo), Sleeze Beez, Walter Trout, The Voice Junior, Physical Graffiti en Steve Conte.

*Dit evenement heeft een naamsverandering gehad en heette voorheen Top 2000 In Concert

  • Entree
    • € 28,30
    Incl. servicekosten
  • Datum vr 05 jan '24
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
  • Einde
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.
foto 1
foto 2
foto 3