013 logo
Davina Michelle
Davina Michelle

Davina Michelle

Heartbeat Club tour
  • Numidia

Er zijn slechts enkele artiesten met een stem die zo uniek is dat ze meteen herkenbaar zijn tussen duizenden, zelfs na slechts één noot. Davina Michelle bezit zo'n uitzonderlijk talent, maar ze is veel meer dan alleen 'die stem'.

Davina Michelle maakte een spectaculaire entree in de spotlights via haar YouTube-kanaal dat in 2016 van start ging en bijna 1,5 miljoen trouwe fans heeft. Haar waanzinnige uitvoering van P!NK's klassieker 'What About Us' ging viral en groeide al snel uit tot een legendarisch moment. P!NK was helemaal blown away en merkte op: "Nu weet ik hoe het écht hoort te klinken!". In 2018 schitterde ze in 'Beste Zangers', waar haar optreden haar niet alleen een nummer 1-hit bezorgde die maar liefst elf weken bovenaan de charts stond, maar ook vijfmaal platina binnenhaalde. Sindsdien heeft ze een indrukwekkende collectie muziekprijzen verzameld en talloze shows gegeven in binnen-en buitenland. Met haar onderscheidende stijl, passie en ongelofelijke stemgeluid, is ze een ware sensatie die klaar is om de wereld te veroveren.

Niemand minder dan Numidia zal meekomen als special guest!
De Nederlands-Marokkaanse Numidia El Morabet werd voor het eerst door het grote publiek gezien door haar deelname aan The Voice Kids, waar ze in 2015 in de finale stond. Daar uit volgde een platencontract bij Trifecta en heeft ze verschillende grote hits op haar naam staan, zoals ‘Meli Meli’, ‘Alleen Wij’ (met Famke Louise) en ‘Chale’ (met Johnny500 en Chip Charlez). In 2020 bemachtigde ze de FunX Awards voor ‘Artist of the Year’ en ‘Best Song’ met ‘Tout Est Bon’. In 2020 nam ze het nummer ‘Hemel En Aarde‘ van Edsilia Rombley onder handen, en Rombley zong haar versie van ‘Chale’. Naast zang is ook dans een kwaliteit; tijdens haar jeugd danste ze al op hoog niveau en tegenwoordig komt dit in haar energieke live shows ook met veel passie naar voren.

  • Entree
    • € 39,80
    Incl. servicekosten
  • Datum wo 15 nov '23
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.