013 logo
DPR
DPR

DPR

The Dream Reborn World Tour 2024

DPR Ian, DPR Cream en DPR Artic brengen de Dream Reborn World Tour 2024 naar Tilburg toe! Dream Perfect Regime (DPR) is een onafhankelijk, multi-genre muziek- en videolabel dat eind 2015 werd opgericht. DPR creeërt, regisseert en bewerkt allerlei soorten visueel werk en cureert artiesten uit een breed scala aan muzikale achtergronden en invloeden.

DPR ARTIC  sloot zich in 2019 aan bij DPR en begon bekendheid te krijgen bij fans met zijn DPR DJ-shows, te beginnen met Head in the Clouds LA 2019. Later, in 2021, co-produceerde hij het campagnelied ‘SYNC’ voor de SYNC PACK, een samenwerkingscampagne van DPR en Adidas, en het themalied ‘Set It Off’ voor de League of Legends Mid-Season Invitational (MSI) 2022. In 2024 bracht hij zijn eerste album [KINEMA] uit, een album dat hij niet alleen produceerde, maar ook het algehele concept regisseerde.

DPR CREAM, een meester in geluidsproductie en een belangrijke artiest/producer van DPR, is terug met een nieuwe release. Zijn muziek staat bekend om het oproepen van unieke emoties door een mengeling van alternatieve en hedendaagse geluiden, wat een uitgebreide auditieve ervaring biedt. Met zijn eerdere single albums en nummers in DPR ARCHIVES heeft hij een breed publiek van luisteraars wereldwijd opgebouwd, wat bewijst dat zijn muzikale vaardigheid en artistieke kleur ongeëvenaard zijn.

DPR IAN begon eind 2015 met componeren en creëren onder de alias DPR IAN als een van de oprichters van het creatieve collectief DPR in Seoul, Zuid-Korea. Het collectief creëert, regisseert, produceert en monteert allerlei multimedia-projecten voor zijn diverse talentenlijst, waarbij DPR IAN fungeert als hoofdregisseur en -editor. Bekend om zijn scherpe artistieke visie en nauwgezette aandacht voor detail, is DPR IAN uitgegroeid tot een soloartiest wiens werk de lijnen van pop, R&B, rock en electronica vervaagt om een atmosferische verkenning van zelfreflectie en spiritualiteit over te brengen.

  • Entree
    • € 70,80
      Regulier
    • € 265,-
      VIP
    • € 165,-
      Early entry
    Incl. servicekosten
  • Datum wo 30 okt '24
  • Zaal Main
Tijden
  • Zaal open
  • Aanvang
  • Einde
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.