013 logo
Yung Felix + SUMMUM + Edasamba
Yung Felix + SUMMUM + Edasamba

Yung Felix + SUMMUM + Edasamba

Felix Laman, alias Yung Felix, behoort tot de absolute top van muziekproducenten in Nederland. In zijn vroege jaren als producer stond Yung Felix vooral bekend om zijn unieke trapgeluiden die hij in zijn tracks verwerkte (samen met onder andere Yellow Claw). In 2018 scoorde hij een nationale hit met het nummer 'Loco' dat hij uitbracht samen met Poke & Dopebwoy. Echter, Yung Felix blijft niet in de studio, maar staat ook regelmatig zelf op het podium als DJ. Niet alleen groeit hij nationaal als DJ, hij krijgt ook steeds meer voet aan de grond internationaal. Met zijn recente deal met Def Jam France zet hij een nieuwe stap in zijn carrière. Bovendien is hij als ghost producer onderdeel van de teams van verschillende grote internationale popmuzikanten. Sinds de zomer van 2020 opereert Yung Felix als een onafhankelijke artiest en brengt hij al zijn muziek uit onder zijn eigen label 100M. Streaminghits zoals 'Killi Person' ft. Nelson Freitas en C-Mart (de laatste is de eerste artiest die hij tekende voor zijn eigen label) en 'TAKA' ft. Yemi Alade, Lil Kleine en Poke werden uitgebracht onder 100M. Na jaren van dominantie in de urban scene, is Felix klaar voor een nieuwe uitdaging. Je kunt daarom een radicaal ander geluid van Felix verwachten in de komende periode, aangezien hij zich volledig richt op een switch van urban naar house. De eerste prestatie van deze switch is al te horen; samen met DJ Snake en Malaa bracht hij het nummer 'Deep' uit.

Na het veroveren van het wereldwijde podium als D.MC en Moksi, is Diego terug met een frisse nieuwe sound en persona: SUMMUM. Met meer dan tien jaar ervaring in het spel heeft Diego het podium gedeeld met enkele van de grootste namen in de industrie, en heeft hij menigten verblind op evenementen als Tomorrowland, Ultra Music Festival, EDC en meer topevenementen. Zijn shows en werk met EDM-vedetten als Hardwell, Martin Garrix en Afrojack hebben zijn status als veteraan in de wereld van de elektronische muziek bevestigd. Diego heeft ook enkele tientallen tracks uitgebracht als onderdeel van het duo Moksi, waarbij hij samenwerkte met topartiesten als DJ Snake en Yellow Claw.

Uit liefde voor Hip-Hop en house muziek is EDASAMBA geboren. EDASAMBA is een nieuwe movement in het Hip-Hop en house DJ-circuit. De EDASAMBA-sound is een verfrissende sound in de wereld van muziek; bewegen op Hip-Hop tracks gemixt met dikke house of techno beats. Je hoort onze eigengemaakte house remixes van o.a. Nederlandstalige en Engelstalige rap tracks, R&B hits, en nog veel meer. EDASAMBA is er voor maar een doel: mensen laten dansen en bewegen terwijl je tegelijkertijd kunt meerappen met classic verses en lines.(Powered by De Ambassade, PASS DE AUX)

 • Entree
  • € 11,50
   Early
  • € 17,80
   Regular
  • € 21,80
   Late
  Incl. servicekosten
 • Datum vr 27 sep '24
 • Zaal Next
Tijden
 • Zaal open
 • Aanvang
 • Einde
Een gedetailleerd tijdschema wordt in de week van het event bekendgemaakt.