Balkan Beat Bar ft. LAY DNA + Djimbolia + Ramses Hoppa
Toon menu
za 28 mei '16

Balkan Beat Bar ft. LAY DNA + Djimbolia + Ramses Hoppa

+ Dolan Jones (viool) + VJ Zenthar

Voorverkoop start: wo 6 apr '16 15:00u

Zin in één groot Balkan dansfeest?! Zet jezelf dan NU op aanwezig ("gaan") in dit event en wij zetten je op de gastenlijst. Inschrijven kan tot zaterdag 17:00 uur. Gozba!

Het is tijd voor een échte Balkan Take Over in 013. Balkan Beat Bar neemt onze Jupiler zaal over en zorgt voor een kolkende dansvloer met hun dampende en swingende beats.

Met LAY DNA uit Hongarije, Djimbolia uit Roemenië en onze eigen Ramses Hoppa in de gelederen belooft deze avond de boeken in te gaan als een van de beste balkanfeestjes van 2016. Wie dacht de balkanbeat iets was van vervlogen tijden zit er helemaal naast, want deze artiesten bewijzen zichzelf al jaar in jaar uit op festivals als Sziget en Glastonbury. Met live begeleiding op viool door de Ier Dolan Jones en VJ Zenthar gaat ook deze editie weer onverminderd feestelijk worden. De aanstekelijke beats, opzwepende beelden en natuurlijk het live geweld van de viool, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een onvergetelijke avond van te maken. 

Bezoekers van het International Gypsy Festival mogen na afloop van het festival gratis onze Jupiler zaal onveilig maken op de kolkende dansvloer van Balkan Beats Bar

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en