013 logo
Bezoekersinfo

Tijdens je bezoek aan 013 kun je gebruikmaken van onze lockers om je jas, tas en overige spullen in op te bergen. 

Het is niet toegestaan om rugtassen mee naar binnen te nemen. Kleine handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn wel toegestaan en mogen mee naar binnen. 

Lockers

In 013 Poppodium zijn kluisjes aanwezig waar 2 jassen of een kleine tas in passen (binnenmaat kluisje: 22x27x40cm). Buiten 013 kun je grote tassen kwijt in onze XL lockers (binnenmaat: 34x34x48cm).

Lockers

Hoe kan ik gebruikmaken van een locker?

In 013 kan je gebruikmaken van lockers (binnenmaat kluisje: 22x27x40cm). Een locker reserveren kan op drie manieren:

1. Reserveer tot vier dagen voorafgaand aan jouw bezoek je locker via deze button:

RESERVEER EEN KLUISJE

Locker openen
Na betaling ontvang je een e-mail van Keynius op het opgegeven e-mailadres. In de e-mail staan twee grote knoppen, 'Locker openen' en 'Locker openen en vrijgeven'. Hiermee kun je tijdens jouw bezoek aan 013 jouw kluisje bedienen.

Locker openen en vrijgeven 
Ben je klaar met je kluisje? Kies dan voor 'Locker openen en vrijgeven'. Jouw locker gaat dan open en is klaar voor de volgende gebruiker. Hierna kun je dus geen gebruik meer maken van de locker.

2. Reserveer jouw locker bij binnenkomst in 013, via het scannen van de QR-code

Scan met je smartphone de QR code in de wachtrij en open de reserveringspagina. Zorg ervoor dat het e-mailadres dat je invult correct is, want je ontvangt een e-mail waarmee je vervolgens gebruik kunt maken van je locker. Controleer jouw ingevulde gegevens en ga over tot betaling. Hierna heb je succesvol je locker gehuurd en kun je deze gaan gebruiken.

3. Reserveer een locker via de bedieningsterminal in de lockerwall

Geen smartphone? Batterij leeg? Geen internet? Reserveer een locker via de bedieningsterminal in de lockerwand. Betaling doe je contactloos. Dit werkt vrijwel op dezelfde manier als bovenstaand stappenplan. De uitleg hiervoor is ter plekke te lezen en er zijn continu servicemedewerkers aanwezig om je te helpen.

Hoe kan ik gebruikmaken van een XXL locker?

Buiten 013 kun je grote tassen kwijt in onze XL lockers (binnenmaat: 34x34x48cm). De XL locker-ruimte is gevestigd op Tivolistraat nr. 132 (tegenover de zijkant van 013, 50 meter lopen). De ruimte opent bij concerten een half uur voordat de deuren van 013 opengaan en blijft tot een half uur na sluitingstijd van 013 open. Een XL locker kost €5,- en is enkel contactloos met pin te betalen. Vanaf 2022 is het niet meer mogelijk om een locker te huren met muntgeld.