013 logo
Nieuws

Roadburn Redux genomineerd voor Brabantse communicatieprijs 'De Bonk'

14 jul 2022
e hebben een geweldig interessant vak. In Brabant wordt door bureaus en professionals met hun opdrachtgevers goed en bijzonder werk gemaakt. Werk dat het verdient om in de spotlight gezet te worden. Zodat we er met elkaar over kunnen praten, elkaar mee kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren. Leren van het beste dat je vakgenoten hebben gemaakt. Leren van de feedback die je als maker krijgt van je vakgenoten. Wij allemaal: van talentvolle junior tot ervaren senior. De Bonken Daarom reiken we jaarlijks de Communicatieprijs Brabant uit; dit jaar al voor de 26e keer. Om te beginnen kun je een Bonk winnen in één of meer van de 6 categorieën, gekozen door een vakjury. Naast de zes Bonken zijn er nog twee Bonken te verdelen: de zogeheten Super Bonk en de Publieks Bonk. Waarbij de Super Bonk uitgereikt wordt door de vakjury, deze bepaald het allerbeste werk van 2020. Tijdens de prijsuitreiking krijgen de categoriewinnaars de kans om hun case live te pitchen. Alle aanwezige leden kiezen hieruit vervolgens de allerbeste case van het jaar.

MAAK KENNIS MET GERT-JAN VAN DEN NIEUWENHOFF ONS NIEUWE LID VAN DE RAAD VAN TOEZICHT

24 jun 2022
“De muziekcultuur wordt omarmt door Tilburg en krijgt een gezicht in 013. Daarmee is 013 een van de iconen van de stad Tilburg waarop we trots mogen zijn.” Met plezier melden we, dat Gert-Jan van den Nieuwenhoff vanaf 27 juni 2022 toe zal treden tot de Raad van Toezicht van 013. Cultuur en sport zijn twee leidende thema's in zijn leven en carrière. “Ik voel me vereerd en ook trots om de komende jaren mijn bijdrage als toezichthouder te mogen leveren aan Poppodium 013. Van Roadburn tot kruikenconcert en van Nederlandstalig tot wereldmuziek. De diversiteit en inclusiviteit die 013 uitstraalt herken ik en straalt vitaliteit uit.” Gert-Jan was tot eind 2019 lid van het directieteam van Rotterdam Ahoy en in die hoedanigheid ook zijdelings betrokken bij de oprichting van Greenhouse Talent. Gedurende zijn loopbaan heeft hij in vele besturen gezeten die altijd branche gerelateerd waren. Ook sport heeft Gert-Jan altijd mateloos geboeid en om die reden werd hij 3 jaar geleden benoemd als voorzitter van het algemeen Bestuur van de stichting Tilburg Trappers. Zijn vrije tijd verdeelt Gert-Jan over concert- en theaterbezoek, reizen, sport en een stuk mantelzorg. Vaak levert die agenda een vrije zondagmiddag op (buiten het ijshockeyseizoen), voor Gert-Jan het moment in Tilburg de horeca op te zoeken.

Winactie: 2 x 2 tickets voor een zomers concert in 013!

21 jun 2022
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op twee tickets voor een concert naar keuze

WIN A DAY TO REMEMBER-MERCH VAN IMPERICON

09 jun 2022
A Day To Remember staat volgende week in onze Main! Om alvast in de stemming te komen mogen wij van Impericon 2 × één ADTR t-shirt weggeven.

Vier Keti Koti in 013 met gratis eten en muziek, free heri heri for all!

03 jun 2022
Free Heri Heri For All! Op vrijdag 1 juli vieren we Keti Koti wat staat voor ‘gebroken ketenen’. Deze verwijzing staat voor de afschaffing van de slavernij sinds 1863. Samen met de organisatie van ‘Free Heri Heri For All” delen we deze dag gratis traditionele maaltijden uit in 013.

Een Kerrang! award nominatie voor Roadburn

02 jun 2022
Roadburn is genomineerd voor een Kerrang! award in de categorie 'Best Festival'! We zijn vereerd dat de inspanningen voor Roadburn door de 013 crew en vele andere partijen zijn erkend met deze nominatie.

GENOEG GE-WASTE! 013 GAAT SAMEN MET BEZOEKER VOOR ‘EEN BETERE WERELD’

25 mei 2022
013 Poppodium neemt per direct afscheid van softcups en bottled water. Door voortaan enkel hardcups en gefilterd kraanwater te serveren, zet het Tilburgse podium niet alleen grote stappen in het kader van duurzaamheid, maar maakt men tegelijkertijd wereldwijd impact. Dankzij samenwerkingen met goede doelen kunnen bezoekers voortaan bijdragen aan water- en voedselprojecten van over de hele wereld. “Het is Genoeg Gewaste”.

013 munten langer geldig

02 mei 2022
De geldigheid van 013-munten wordt verlengd tot 1 februari 2023. Eerder communiceerden we een einddatum van 1 september 2022. Vanwege het gelimiteerd aantal shows sinds de start van de pandemie, willen we bezoekers langer de tijd bieden om hun resterende munten in te leveren bij een show in 013.

Roadburn voegt Paradox toe als venue en presenteert 14 nieuwe namen

17 mrt 2022
Roadburn heeft vandaag een nieuwe venue toegevoegd aan het festival. De vermaarde jazzclub Paradox presenteert een eigen programma van 21 tot en met 24 april, met een nadruk op de meer experimentele, avant-garde en jazzkant van Roadburn. Door de toevoeging van een extra locatie zijn er een beperkt aantal 4-dagen-tickets beschikbaar gekomen voor het (voorheen) uitverkochte festival in Tilburg.

Testen voor toegang vervalt vanaf 24 maart

15 mrt 2022
Het kabinet heeft op dinsdag 15 maart aangekondigd dat vrijwel alle coronamaatregelen komen te vervallen, maar dat de 1G maatregel zal gelden t/m 23 maart.